mandag 22. desember 2014

Sjokoladekuler med havregryn og kokos


I går var det julebrunsj med venner etterfulgt av juleverksted med lillesøster før vi så Norge vinne EM-gull i håndball. For en fantastisk førjulsdag! I tradisjons tro lagde vi sjokoladekarameller på årets juleverksted. Vi lagde også innpakkningsesker og til/fra lapper. Nytt av året er disse sjokoladekulene. Kjempegode og enkle! Og selv om bildet ble tatt i går kveld i mørket føler jeg at jeg bare må dele oppskriften med dere. De er verdt å sette av en times tid til å lage!

Dette trenger du:
200 g smør, romtemperert
4 dl havregryn, lettkokte
3 dl sukker
2 ss vaniljesukker
2 ss kaffe sterk
4 ss kakao
Kokosmasse eller kakaopulver til å rulle bollene i.

Små papirformer

Slik gjør du:
Arbeid alle ingrediensene til en jevn masse. Pass på at det ikke er noen smørklumper i deigen. Trill massen til små kuler og rull i kokosmasse eller kakao. 

Legg kulene i små papirformer og oppbevar kjørlig i en tettboks. 

Gårdagens juleverksted
Gårsdagens juleverksted <3 

God jul!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...