torsdag 14. november 2013

Tyrkisk tortillapizza


Det nærmer seg helg igjen, og du lurer kanskje på hva du skal ha til middag på fredag? Da vil jeg anbefale disse superraske tortillapizzaene. Maten har du klar på 20 minutter, og det betyr at resten av kvelden kan nytes akkurat sånn som du vil!

Har du lyst til å bruke litt ekstra til på middagen kan du godt lage lefsene selv. Oppskrift finner du HER.

Dette trenger du (2 personer): 
200 g kjøttdeig av lam
1/2 ts kuminfrø
1/2 ts paprikapulver
50 g valnøtter, grovhakket
Rosmarin
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss tomatpuré
1/2 sitron
2 tortillalefser

Salat:
2 vårløk, hakket
1 paprika, hakket
1/4 agurk, hakket
1 tomat, hakket
1 lite salathode, hakket
1 neve koriander, grovhakket

Fetaost til pynt. Server gjerne også med hummus og litt chilisaus.

Slik gjør du:
Stek kjøttet med salt, pepper, kumin og paprika. Tilsett valnøtter, rosmarin og hvitløk. Rør tilslutt in tomatpuré og sitronsaft.

Legg tortillalefsene på et bakebrett og ha kjøttmiksen over. Stek i ca 5 minutter på 240 grader.


Bland sammen ingrediensene til salaten.


Ha litt salat på toppen av tortillaene når de er ferdig. Topp med fetaost.


Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...