søndag 2. desember 2012

Lun chevre med honning og balsamico


På fredag lagde jeg en treretters for jentene fra videregående. Utrolig hyggelig julebord og, ikke minst, veldig morsomt å lage en treretters som passet for alle. Jeg prøvde å gjøre det litt enkelt for meg selv med retter som ikke krevde altfor mye tid på kjøkkenet når jentene hadde kommet. Man vil jo tross alt sitte å skravle sammen med dem, ikke så på kjøkkenet.

 Jeg føler selv kvelden ble en suksess og her kommer oppskriften på forretten!

Dette trenger du (per stykk):
1 skive grovt brød
Maldonsalt 
Honning
Ruccola
Balsamicosirup
En skive chevre

Slik gjør du:
Legg bitene med chevre på et bakepapir og ha over litt honning. De skal i ovnen i ca 5 minutter på 200 grader.

Rist brødet og strø over litt maldonsalt. Ha på ruccola og den lune chevren. Topp med litt Balsamcosirup.


Server og nyt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...