lørdag 12. mai 2012

Svinebiff med appelsin- og ananassalat


En av de tingene som er best med sommer er frukt til middag. På varme dager hvor ingenting varmt frister er det helt fantastisk med ananas, melon og jordbær. Sommeren har ikke kommet helt ennå, men jeg lengter etter den, og her kommer en oppskrift som får deg til å føle at det er litt sommer! En annen god ting med denne retten er at den er superrask å lage, og i tillegg er den også sunn. Hvor bra er ikke det?

Dette trenger du: 
2 svinebiffer
Salt og pepper etter ønske
Olje

Appelsin- og ananassalat:
1 boks ananas
1 appelsin, skrelt og oppskjært
1 rød chili i skiver
2 ss ingefær, hakket
2 ss koriander

Server med ris.

Slik gjør du:
Krydre  biffene med salt og pepper før du steker de på sterk varme i 2-3 min på hver siden. La de så ettersteke videre på lav temperatur i ca 4 minutter til de er gjennomstekte.


Ha den oppdelte frukten, ingefæren korianderen og chilien i en stekepanne på svak varme. De skal bare ligge et par minutter for å bli varme.



Så er det bare å nye sommerfølelsen som kommer med denne middagen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...